marți, 1 septembrie 2009

Dimineaţă de septembire.


E septembrie ! Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul.Parcă mai ieri mă bucuram de atmosfera verii,de aerul cald,uneori sufocant,de ştrandul oraşului meu (chiar frumos pot să spun,deşi nu m-am putut bucura îndeajuns ),de razele puternice ale soarelui,de tot ceea ce a însemnat VARA.De acum,teoretic,e toamnă..Sentimentul de melancolie v-a pune uşor,uşor,stăpânire pe majoritatea dintre noi.Deşi peisajul va fi multicolor,el îmi va părea mult mai trist.Sunt sigură că voi avea momente în care mă voi simţi singură,pustiită,voi fi melancolică,nu-mi voi găsi locul.Da…cam stările acestea mi le va provoca toamna.Ca o frunză zgribulită voi căuta căldura în braţele unui anumit EL.Mă voi adăposti de singurătate,mă voi cuibări la pieptul lui cald.Voi căuta iubire şi voi dori să aud’’Te iubesc !’’.Dar până atunci voi îndura de una singură.Mă voi lăsa pradă toamnei.O să mă preocup de şcoală (bat-o vina) şi o să încerc să mă obişnuiesc cu noul capitol din viaţa mea.Poate va fi greu,poate nu,n-am de unde să ştiu,dar sper că mă voi descurca.Astea-s gândurile într-o dimineaţă de septembrie.
Tu ce gânduri ai ?


P.S.: Mi s-a părut foarte original să folosesc ca imagine o pictură de-a mea de prin clasa a doua sau a treia.

18 comentarii:

  1. azi e 1 septembrie...
    maine poimaine e 14 si incepe scoala...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru mine toamna care vine .... aduce multe lucruri grele,dar sper ca si multe lucruri frumoase... acusi e majoratul meu... cu 2 zile inainte de inceperea scolii... clasa a 12 ma asteapta.. examenul pentru scoala de soferi... inca un examen la engleza.... bacul... nu stiu daca pot fi optimista cu toate astea... dar sper sa iasa bine... sa ma descurc si sa intru la facultatea care vreau... si pe langa toata greutatile astea, sper sa fie multe alte lucruri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vai...incepe clasa a 9-a la mine...va fi greu, profi noi, colegi noi...ce mai viata...nu vreau...

    ps: frumos desen...toamna mereu imi aduce aminte de copilarie...e nostalgia anotimpului:D

    RăspundețiȘtergere
  4. si la mine incepe clasa a 9-a :-s
    asta e noul meu inceput :-"

    RăspundețiȘtergere
  5. hi hi...esti mai mare decat mine cu cateva luni:D...eu implinesc 15 ani in nov.:D

    RăspundețiȘtergere
  6. la fiecare 1 septembie te invaluie sentimentul acela de melancolie. unele persoane chiar se schimba sufleteste in perioada asta.
    imi place toamna pentru ca ploua si pot privi de la fereastra amintindu-mi de trecut si simt ca ma cuprinde o frica interioara.

    RăspundețiȘtergere
  7. atunci o sa`mi amintesc sa`ti urez la multi ani ;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) oricum cred ca o sa postez ceva de ziua mea...asa ca o sa afli sigur...

    apropos daca vrei poti sa preiei prima leapsa de la mine...aia de la care ti-a placut nr 13...ca eu nu stiu cati baieti o sa fie in clasa cu mine...eu sunt la filo IE...pe atunci nu te urmaream ca ti-o dadeam si tie...pur si simplu preiei leapsa si raspunzi la intrebari cu cuvintele tale...poti sa le preiei pe toate daca vrei...le gasesti la eticheta Joaca de-a leapsa (dreapta:D)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine punctata descrierea ta la venirea toamnei.
    M-am amuzat putin la "şcoală (bat-o vina)" si apoi citind si unele comentarii. De ce m-am amuzat? Pentru ca, desi am terminat clasa a 12-a acum...multi ani, inca imi doresc sa ma pot intoarce acolo; are un farmec aparte in sufletul meu. De aceea va sugerez sa va bucurati cat mai mult de anii astia frumosi.

    P.S: Chiar originala ideea cu pictura ta. Sa-ti spun un secret: cu siguranta pictai mai bine ca mine:))

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi @ raza de soare.Poate o s`o preiau.Deocamdata am alta idee pentru o noua postare :">.De fapt am agenda plina pentru vreo 2-3 postari ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Ioan o sa incerc sa ma bucur cat de mult pot de anii acestia de liceu,primii mei ani de liceu.Am auzit ca sunt cei mai frumosi ani,deci cu siguranta n`o sa ratez asa ceva.Si am spus bat-o vina pentru ca va fi mult mai greu si o sa`mi dea multe batai de cap.


    P.S.: Nu sunt foarte talentata la desen,nici n`as fi vrut sa pun poza,dar mi s`a parut destul de original decat sa iau o poza din alta parte si sa pun ;;)

    O zi buna si tie !

    RăspundețiȘtergere
  12. o sa fie altfel la liceu ( si la mine incepe a 9-a ) poate mai bine ... dar asta depinde de noi

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Oriana cu siguranta o sa fie altfel la liceu.sunt anii cei mai frumosi,din cate am auzit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Toata lumea scrie despre toamna,septembrie.
    Da,a venit septembrie cu melancolia si angoasa lui.Dar fiecare luna isi are frumusetea.Vara eram zambitori,energici,veseli,era cald si frumos.
    Dupa parerea mea fiecare anotimp isi are povestea lui.Daca o luam asa a venit septembrie cu ploile lui,cu frigul lui cu dorinta arzatoare de a sta in bratele cuiva cu o cana de ceai in mana.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da,toata lumea scrie despre toamna,septembrie.Dar nu toata lumea scrie la fel,fiecare spune ce simte,cum interpreteaza el...Avem opinii diferite,deci fiecare cu ceva nou.Si sa citesti de fiecare data cate ceva nou e placut.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce frumos scrii maaaaaaa:X
    cam asta e toamna...melancolie...tristete...dar nu-i nimic, vei avea parte de multe zambete...>:D<
    iti recomand un film...Wicker park!!!

    sa-mi spui dupa..cum ti s-a parut;;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Mersi mult SunLoVeR.Apreciez.
    Cand o sa am timp o sa-l urmaresc si o sa`ti spun cum mi s`a parut.

    RăspundețiȘtergere