miercuri, 2 septembrie 2009

Viaţa îşi impune subit propriile reguli.


Cu asta încep acum.Încep încet,încet,să realizez lucrul ăsta.Acum.la ora 10 :18 când scriu.Azi a fost ultimul episod dintr-un serial din care am urmărit câteva episoade de-a lungul întregului film.L-am înţeles,deşi nu am văzut tot.N-o să vă zic cum se numeşte,n-are niciun rost,unii poate că ştiţi,alţi nu.O să vă fac un scurt rezumat,apoi o să vă spun propriile mele concluzii.EA l-a cunoscut pe EL într-o ţară străină,amândoi fiind de aceeaşi naţionalitate.Lucrau împreună şi au început să se îndrăgească,chiar să se iubească.Ea a fost nevoită să se căsătorească cu un bărbat pe care i l-a impus tatăl ei.Nefiind fericită,a fugit în ţara natală,unde a găsit-o EL.Între timp au venit şi soţul şi fratele acesteia (ei fiind buni prieteni ).De aici nu mai ştiu foarte bine filmul,cum v-am zis,nu am urmărit fiecare episod.Oricum..într-un final EL şi EA se căsătoresc după ce aceasta reuşeşte să divorţeze pe baza acuzaţiilor aduse soţului cum că ar fi omorât câteva persoane (ceea ce era şi adevărat,el fiind dat în urmărire ).Acest individ,ajutat de o femeie,reuşeşte să o răpească şi o violează,apoi pleacă.Pe ea o găseşte EL,suferă amândoi,ea încearcă să se omoare,neputând trece peste traumă,până la urmă făcând terapie.Acel individ este prins,toate intră în normal,dar reuşeşte să fugă.EL îşi găseşte mama pe care o credea moartă şi ies împreună,ca în familie,la un restaurant.În acelaşi timp,bărbatul respectiv îi urmăreşte şi intră în local,începând să tragă cu arma.După câteva momente arată majoritatea personajelor importante din film îmbrăcate în negru.Murise EL (atins de vreo 5-6 gloanţe ) şi tatăl lui ( care se băgase în faţa lui,nimerindu-l şi pe el ).EA suferea foarte mult.S-a dus în locul în care el a crescut.A văzut podul despre care auzise poveşti de la EL.Era un pod de pe care tinerii îndrăgostiţi se aruncau,demostrând iubitelor cât de mult le iubesc,înainte de a face nunta.Şi-l imaginase pe el făcând asta,dar de fapt era altcineva,care mai târziu trece pe acolo căsătorit.EA se uită la poza cu el,o sărută şi apoi o aruncă în apă,punând mâna la burtă ( rămăsese însărcinată)..Aşa s-a terminat filmul.Eu fiind foarte emotivă,am plâns.

Dar să vă spun şi concluzia mea.Film sau nu,trebuie să profităm cât de mult putem de viaţă şi de persoanele dragi.De persoana iubită nici nu mai vorbesc ! Atât timp cât este dragoste adevărată ! Fiind iubirea puternică,treci peste orice obstacol,peste toate piedicile,peste toţi cei care se împotrivesc.Nu contează că sunt dragi ţie,persoana iubită e mai importantă.Trebuie să trăieşti fiecare clipă la maxim,consumând toată iubirea.Trebuie să profităm de tot,de iubire,de îmbrăţişări,de săruturi,de viaţă,de natură,de tot ceea ce ne înconjoară ca să ne sătuăm rpentru că ''Viaţa îşi impune subit propriile reguli.''P.S. :Îmi cer scuze dacă v-am pus să citiţi atât de mult.Poate sunt nişte prostii,dar am simţit nevoia să mă descarc,să scriu,mult mai bine decât să continui să plâng.

6 comentarii:

 1. Da, Jojiqa. O fi lung textul, dar concluzia ta este foarte potrivita. Intr-adevar, persoana iubita este cea mai importanta si trebuie trecut peste orice obstacol pentru a petrece cat mai mult timp cu ea(valabil si pentru celelalte fiinte dragi).
  Sa pretuim fiecare astfel de clipa, pentru ca, din pacate, nu poti fi sigur niciodata ca nu e ultima...

  RăspundețiȘtergere
 2. si mie-mi place concluzia...serial turcesc, nici eu nu-i spun titlul, chestia e ca eu nu l-am urmarit deloc...si am vazut ultimul episod...si eu sunt emotiva si plang de obicei...

  RăspundețiȘtergere
 3. @ raza de soare exact.nu i-am dat numele,n-are nici un rost.
  oricum filme sau nu,intr-un fel avem ce invata,pentru ca se poate intampla in viata reala.trebuie sa fim pregatiti pentru orice,viata e plina de surprize.

  RăspundețiȘtergere
 4. sau mai bine zis ne prezinta o morala din care avem ce invata

  RăspundețiȘtergere
 5. da...de acord...chiar avem ce invata...se spune ca cel intelept ar trebui sa asculte chiar si pe cel mai prost om fiindca si acela are un sfat intelept pe care-l poate urma...era un proverb sau asa ceva:D

  RăspundețiȘtergere