sâmbătă, 5 septembrie 2009

I miss everything.

Îmi e dor de tot ce-am avut,de tot ce-am pierdut,de tot ce-am trăit.Mi-e dor să mai fiu bebe,deşi nu ştiu foarte multe din acea perioadă.Îmi e dor de copilărie,de toate prostioarele care le făceam.Cu siguranţă copilăria e singurul paradis pierdut.Îmi e dor de clipele când vroiam să cresc mare,mareee ! Mi-e dor de Grecia,de parcurile acelea minunate în care îmi făceam de cap,de plimbările pe malul mării,de toate bunătăţile de p-acolo,de toate locurile pe care le-am vizitat,toţi cei pe care i-am cunoscut.Da...îmi e dor şi de anii pe care i-am petrecut în Galaţi,de toţi prietenii de la grădiniţă,de nebuniile care le făceam cu verii mei ! Mi-e dor chiar şi de anii de şcoală,de primii ani de şcoală,deşi nu i-am îndrăgit aşa de mult.Îmi e dor şi de anii din generală,cei mai tari ani,când făceam o mulţime de tâmpenii cu gaşca.Mi-e dor şi de EL,de timpul care l-am petrecut împreună.
Îmi e aşa de dor de momentele în care eram fericită şi nebună !
Mi-e dor pentru că acum nu mai am nimic din toate astea.S-au dus ! Doar amintirile au rămas.Acum trăiesc altă etapă din viaţa mea.Sunt sigură că după ce o să treacă,o să-mi lipsească şi ea.
Dar acum,chiar mi-e dor de tot !

9 comentarii:

  1. Ah.. si eu vreau sa mai fiu copil... :x

    RăspundețiȘtergere
  2. ~ Pichi ~ cred ca toti ne dorim sa mai fim copii 8->

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi doresc sa cresc mare mareeee :)) . La naiba ;))
    Foarte fain :*

    RăspundețiȘtergere
  4. da...cunosc sentimentul, mai ales cu venirea toamnei...a venit si nostalgia...mi-e dor...in psecial de clasele 7 si 8...ce n0as da sa le mai traiesc o data...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea mai putem @ raza de soare ..din pacate :-<

    RăspundețiȘtergere
  6. eh...sper sa raman un copil simpatic macar in interior:D

    RăspundețiȘtergere
  7. cu totii suntem copii in interior,sau poate ca nu,depinde de fiecare.mie imi place s`o fac pe copilu` uneori :">

    RăspundețiȘtergere