vineri, 11 septembrie 2009

Eu,poate la fel ca tine,dar mai diferită.

Eu,cea normală,dar care are ceva special.Cea care iubeşte viaţa,deşi uneori se mai supără pe ea.Cea care e plină de energie şi uneori e nebunatică.Cea căruia îi place să se plimbe,să fie înconjurată de prieteni,să-şi petreacă timpul cu ei,să se distreze,să stea cu părinţii,să tasteze pe messenger,să scrie pentru blog,să danseze,să se bucure,să fie fericită şi,mai ales,să zâmbească.Da,EU,cea normală.Sunt doar eu ! Nu-mi doresc să fac nimic din ce tu crezi că e la modă.Nu-mi pasă ce crezi..Mă hrănesc cu invidia ta şi dacă mă urăşti,chiar nu mă interesează,e problema ta.Nu vreau să demonstrez nimic şi în niciun caz nu mă dau mare.Am milioane de întrebări şi încerc să găsesc răspunsul la toate.Încă ( încerc) descopăr lumea şi,mai ales oamenii.Ştiu doar că e o lume unde interesele se învârt în cerc.Încerc să înţeleg de ce mereu unii oameni sunt atraşi de aspectul fizic şi nu de personalitate ? De ce mereu se gândesc numai la ei,numai ca să simtă plăceri ? Singura lor satisfacţie e că au ars-o şi de data asta.Nu,n-am dreptul să judec,doar întreb şi spun ce gândesc.Eu doar îmi doresc să fiu plăcută pentru ceea ce sunt.Nu afişez zâmbete false şi,în niciun caz nu fac sacrificii,mai ales dacă nu merită.Nu-mi place să vorbesc aiurea şi, cel mai important,nu bag în seamă comentariile altora.Dar pun foarte mult suflet în tot ceea ce fac şi mă implic foarte mult,mai ales într-o prietenie sau,eventual,într-o relaţie.Pot fi drăguţă,dar şi nesuferită,bunul meu simţ depinde de al tău,sunt în funcţie de cum eşti tu.Nu suport să fiu ‘’călcată pe coadă’’.Mă enervez destul de repede,dar (uneori) reuşesc să mă controlez.Nu urăsc pe nimeni dacă nu mi-a dat motive,nu invidiez.Sunt visătoare,poate mult prea visătoare,şi din cauza asta pierd foarte mult.Uneori sunt copilăroasă,dar nu ca să impresionez,ci doar pentru că aşa vreau.Încerc să obţin ce vreau prin propriile forţe,n-am nevoie de ajutorul nimănui.Nu sunt încrezută şi nu mă răzbun,chiar dacă am fost dezamăgită.Sunt prietenoasă,dar dacă m-ai jignit,e rândul meu,o să asculţi ce nu vrei.Sunt rea doar cu cine merită.Nu suport persoanele fiţoase şi care se dau mari pentru că au..diverse.Nu suport pervele,piţipoancele astea de 12-13 ani (mai mult sau mai puţin,cât or avea ele) şi cei care suferă de ‘’băgare-n seamă’’.Agreez oamenii care au personalitate bună,care ştiu să se exprime şi lasă ceva în urmă,care iubesc arta,care au ţinte înalte şi sunt hotărâţi.Îmi place să cunosc astfel de persoane pentru că am ce învăţa.Pur şi simplu asta sunt eu !
Acum ce zici,la fel ca tine sau diferiă ?

7 comentarii:

  1. In ziua de astazi putina lume are personalitate de obicei este o aparenta aflata la reducere.Este o viata pe care toti o cumpara de la colt de strada.Este o moda.

    RăspundețiȘtergere
  2. super...autocaracterizare...ma regasesc in unele trasaturi...mai ales in big snmile:)):D...tine-o tot asa:D...

    maine...luni, scoala!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragutica descriere :) si faina varsta sa te bucuri din plin de ea, iti spune o batranica de 21 de ani :)).
    daca doresti un link exchange, te rog sa ama anunti printr-un comment la ultima insemnare pe care am scris-o. multumesc.

    RăspundețiȘtergere