duminică, 5 septembrie 2010

sweet sixteen..

În urma unei( să zicem ) situații recente,m-am hotărât să abordez un subiect mai..interesant.Am observat foarte clar,de mai multe ori chiar,că vârsta de 16 ani este o vârstă....critică.De ce ?
Să mă gândesc.
Oare datorită unor..domnisoare care și-au terfelit imaginea într-un mod atât de..brutal ? Mai mult ca sigur ..DA ! Atitudinea lor atât de falsă au schimbat ( cam radical )părerea atâtor oameni,în special băieți.
Well..poate vă dezamăgesc..dar,pentru a 1000 oară,vă spun : nu toate suntem la fel !
Încă nu vă e clar ? Pierdeți atâtea discuții interesante,la un nivel mult mai ridicat,
doar pentru că EA are..16 ani.
Stupid nu ?
Dar cam adevărat ! :'' EA..nu e genul de curvă''

P.S.:Tu ce părere ai : stupid sau adevărat ? 

4 comentarii:

  1. Ai foarte mai dreptate cu ceea ce spui. 1 la mana nici fete cuminti nu mai gasesti in ziua de azi, mai sunt pe ici pe colo cateva cu capul pe umar, si 2, nici baietii nu sunt prea departe de noi. Mai nou s-a ajuns la ideea ca fetele cuminti si inocente sunt curve :) .. si in cazul acesta se gasesc mici exceptii.

    RăspundețiȘtergere
  2. domnisoarele care-si terfelesc imaginea de la varsta asta doar de dragul modei vor regreta mai tarziu...cu siguranta nu toate suntem la fel...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, sunt categoric de acord cu voi !
    Dar greşeala nu e în totalitate a "fătucilor" de care vorbim, eu cred ca sunt încurajate de împrejurari : începînd de la educaţia proastă, sau hai să nu zic aşa, lipsa bunei educaţii, pîna la faptul că, tocmai aceşti baieţi care au ajuns să ne considere pe toate la fel(deşi e evident că nu este aşa), le acordă prea multa atenţie, cand ele, sa zicem ca se "manifesta", şi atunci, ajung să creadă că e bine sa apară cu o astfel de imagine de care ne vorbeai !
    Şi chiar dacă ajungem sa ne confruntam cu problema reprezentată de faptul că, suntem puse in aceeaşi oală cu aceste fete, cei care ne cunosc ne sunt aproape, iar caracterul nostru are superioritate, şi vom avea prioritate întotdeauna cînd vine vorba de caracter :) !
    (propria experienţa )

    RăspundețiȘtergere