vineri, 2 aprilie 2010

searching for...

Degeaba te caut..Tu nici nu exişti nu ? Nu vei fi niciodată.N-ai cum să fii.Pentru că nici măcar nu eşti real.Sau eşti tu acel băiat? Acela care să-mi spună că mă iubeşte mai presus de tot,că e cu mine doar pentru că aşa simte,nu pentru a mă băga direct în pat.Eşti acela care nu grăbeşte lucrurile,care se lasă purtat de timp ? Care mă iubeşte aşa cum sunt şi nu doreşte să mă schimbe ? Eşti acel dulce băiat,căruia îi strălucesc ochii chiar şi la răsăritul soarelui ? Eşti acela căruia nu-i va fi niciodată ruşine să mă prezinte… ,care are încredere în mine ? Acela care să-mi facă ziua mai frumoasă chiar şi cu un simplu şoptit la ureche ?
Eşti acela care spune vorbe dulci pentru că aşa simte şi nu pentru a mă înnebuni ? Acela care să-mi fie aproape când am nevoie,să-mi fie sprijin,să mă ţină de mână şi să-mi spună :’’Sunt aici !” ? Eşti acela care nu minte când spune :’’Te iubesc.” ? Eşti oare tu acela care îţi place viaţa,care ai aşteptări mari de la ea,acel băiat visător,dar cu picioarele pe pământ,acel băiat fericit,romantic,spontan,plin de idei,care nu se plictiseşte,care are mereu câte un subiect de discuţie,care nu-i este frică de situaţii ?
Nu,nu eşti acela. Ţi-am zis doar,nu eşti real. Eşti doar o închipuire a minţii mele.Şi aşa vei rămâne.Pentru că tu eşi băiatu` acela dur,care vrea să se dea mare în faţa prietenilor,care nu-şi recunoaşte sentimentele şi,în nici un caz să şi le exprime.De ce ţi-e frică să fii refuzat ? Nu eşti nici primul şi nici ultimul.Sau eşti acel băiat timid,ruşinos,care încă nu a cunoscut viaţa ?
Oricare ai fi,nu-ţi fie ruşine să spui ce simţi.Lasă la o parte părerea celorlalţi. Nu eşti ei,eşti TU. Trăieşte aşa cum vrei tu şi fă ce simţi tu.Iar dacă n-o să iasă aşa cum ai vrut,nu-i nimic.Ia-o de la capăt.Şi în nici un caz să nu-ţi fie frică de dragostea adevărată.Doar simte-o !

Oricum,eu degeaba te caut....



2 comentarii: