joi, 27 august 2009

Crizată !

Sunt puţin furioasă acum,la ora asta.De ce oare ? Cred că mi se pare puţin ciudat să nu văd persoane adăugate în lista de prieteni de pe blog.Hmm..cred că o să spuneţi că cer prea mult sau poate că trebuie să am răbdare.Da,asta consider şi eu.Cu siguranţă sunt capriciile unui copil răsfăţat.Asta am eu acum ! Deşi mi-ar plăcea să văd mai mulţi.Mă întreb totuşi dacă într-adevăr e furie sau doar un simplu subiect de a face o postare pe blog.Mister totuşi.Nu ştiu ce simt.
Sunt plictisită,sătulă să fac aproximativ aceleaşi lucruri în fiecare zi,sătulă de oraşul meu,de oamenii care-i văd în fiecare zi,de tot.Vreau oameni noi ! Vreau să văd şi alte feţe.Sunt plină de furie că acest spaţiu m-a acaparat cu totul,a pus stăpânire pe mine şi mă ţine captivă.Dar asta e camera mea.Nicăieri nu-i ca în camera mea.Aici s-au întâmplat tot felul de nebunii.Aaaa..care nu cumva să vă gândiţi la prostii.Aici îmi manifest toate stările : crize de nervi,plâns,tristeţe,nemulţumire,furie şi.....multe altele.Aici e colţişorul meu,aici e spaţiul unde mă simt în siguranţă,unde mă simt liniştită,unde aproape nimeni nu mă bate la cap.Şi când zic aproape nimeni mă refer la mama,ea are acces aici,deşi mi-ar plăcea să nu.În rest,toate bune şi frumoase,cum se spune.Şi stai....că de la un subiect am trecut la altul.Da...era doar o scuză să postez ceva.În fine acum..până data viitoare Zâmbeşte !

9 comentarii:

  1. ah nu :-j.cred ca mai mult a fost o scuza sa public ceva.sau poate am spus ce`am simtit,ai zis ca e un loc numai bun pentru aberatii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. aici te descarci si eu fac la fel..si totusi vrei sa fii citita nu?. ai sa vezi ca'ti sunt citite postarile de cine nu te astepti .;)

    :) uite. zambesc:))

    RăspundețiȘtergere
  3. da.aici ma descarc.aici imi scriu toate aberatiile,daca e sa le numesc asa. si Zambeste ;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe...draga Geo...mie mi-a luat 6 luni de zile ca sa ma urmareasca cineva si cu toate astea nu am renuntat nicio clipa sa stii:D totul e sa ai incredere...si rabdare...multa multa rabdare:D

    RăspundețiȘtergere
  5. da :)) asa e..multaaa rabdare.dar cred ca asta a fost pur si simplu o scuza sa postez ceva.:">

    RăspundețiȘtergere
  6. nu-i nimic...postarile vin de la sine la un moment dat...pur si simple trebuie doar sa te exteriorizezi:D...sa spui ce-ti place...in mod indirect...prin preferintele in materie de muzica de exemplu...la ea apelez eu cand raman in pana de inspiratie:D;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu cum e sa fii plictisita la maxim . Mie mi se pare ca fiecare zi se repeta .. :| .

    RăspundețiȘtergere
  8. Da.asa e :|.Si totusi am impresia ca numai vara se intampla asta,cand ai multe posibilitati sa te distrezi

    RăspundețiȘtergere