miercuri, 26 august 2009

Băieţii ştiu să dezamăgească !


Ei chiar asta fac.Uneori îmi vine să cred că asta e singura lor menire,că ar fi pentru ei un simplu job.Oare au sentimente ? Oare îndrăgesc pe cineva atât de mult încât să nu mai vrea să se despartă de ea ? Nu..sigur că nu.Dacă ar fi aşa,fetele n-ar mai suferi.Dacă ar fi aşa n-ar trebui să mai ascultăm replici ca ‘’M-am plictisit de tine’’ sau ‘’Pur şi simplu nu te mai iubesc !’’ sau ‘’E mai bine pentru amândoi să ne despărţim.’’. Sunt nişte idioţi ! Te fac să te îndrăgosteşi de ei,îţi spun vorbe dulci,acel ‘’Te iubesc’’ spus nu din inimă,importanţa care o ai în viaţa lor,te fac să prinzi atât de mult drag şi să te simţi ca într-un vis.Şi bine zis..VIS ! Ca după un anumit timp ei să-l strice,să strice tot ceea ce au trăit până atunci.
Cu siguranţă unii băieţi nu ştiu să iubească ! Vor doar să se distreze.
Nu ţin cont de sentimentele noastre,nu se implică atât de mult şi nu pun suflet.Nu-i interesează că aţi împărţit aceleaşi vise,aceleaşi momente fericite,acelaşi soare şi pământ,aceeaşi cană de cafea ! Nu sunt romantici ! Probabil că urăsc romantismul.Când devii prea visătoare,atunci hotărăsc că s-au plictisit de tine şi-o termină.Ha..asta ştiu să facă.
Băieţii ştiu să dezamăgească !



P.S. : Probabil că mă înşel.Realizez că nu toţi sunt aşa.Dar băieţii aceia sunt nişte specimene omeneşti rare,foarte rare.Nu mi-au ieşit în cale,deci nu cunosc nici unul.Ştiu doar de băieţii care dezamăgesc.

11 comentarii:

  1. un singur lucru pot sa adaug...baietii sunt poate prea masculini pentru feminitatea noastra...ei incearca sa domina cat mai mult...sa cucereasca cat mai multe pt a-si dovedi lor ca sunt atragatori...totul porneste din neincrederea lor si continua cu orgoliul de mascul satisfacut cand reuseste o noua cucerire...nu-ti fa griji...pt fiecare baiat exista o nasa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. da.asta asa e.dar uneori chiar intrec masura cu dominatia lor.si pentru fiecare baiat exista o nasa asta e cu siguranta adevarat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie doar sa nimeresti baiatul potrivit...hai sa dam si noi cu zarurile nu numai ei:))

    RăspundețiȘtergere
  4. si e foarte greu sa`i nimeresti.adics mie nu`mi iese asa ceva.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. hehe...cine poate sti norocul:D sa tragem la sorti atunci:))

    RăspundețiȘtergere
  6. tre` sa profiti de clipele frumoase ... sa vezi partea plina a paharului :D

    RăspundețiȘtergere